Sen sist

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er! Som ni märkt så har det varit lite dött här. Minst inte riktigt när jag bloggade senast och vad som hänt då. Men har haft en jobbig period men känner att det börjar bli bättre. Jag kan väl säga såhär att det har hänt mycket jobbigt på senaste och sen så kommer corona på det.
 
 
Jag är en sån extrovert person och om det är mycket på andra plan som får mig att må dåligt så är verkligen bästa medicinen för mig att vara social. Jag vet att alla funkar olika och när jag lyssnade på daddy issues häromdagen så sa de att det var tvärt om och att de inte kunde förstå varför folk mår dåligt av att vara hemma. Det är ingen shade mot dem utan att det var något jag reagerade på för jag känner exakt tvärt om. Hur är ni?
 
Tanken var att det här skulle bli min lediga termin där jag bara skulle jobba och ta mitt körkort. Ja ni kan ju gissa hur mina planer gick! Jag har två synvinklar på hela grejen och det är att världen är kaos och alla mår p. Jag känner dock att det är lite tragikomiskt att corona kommer just på den terminen som jag planerat att göra allt på. Jag pluggade ju fram tills januari och sen hann det gå en månad innan allt gick åt skogen. Snart är terminen slut och jag har inte hunnit ta mitt körkort eller någonting jag velat... Det jag känt är ju att jag vill plugga och det kommer ta x antal år och jag känner att på sommaren när jag inte pluggar aldrig i livet att jag skulle ställa mig där och plugga körkort då! Skulle liksom itne hända. 
 
 
 
Jag vet att folk säger att det finns tid man måste bara göra den men jag känner också mig själv. Jag kan plugga och jobba osv många timmar i veckan men det är ju främst för att jag vilar så mycker när jag är ledig. Jag känner mig själv och jag tänker liksom inte vara överoptimistisk. Har jag inte tagit körtkortet innan terminen börjar så kommer det nog dröja år... Blev kanske ett torrt och tråkigt inlägg här men känner att jag behövde få skriva av mig lite i alla fall. 
Till top