bilat till italien

Allmänt / bila, italien, skidor / Permalink / 0
Hej! Jag är i italien igen! Vi bilade ner från stockholm först till trelleborg och tog färjan därifrån till rostock och körde ner till italien därifrån. Vi kom hit igår under förmiddagen och det var även vår första skiddag (vi är alltså här för att åka skidor). Vill man ha mer uppdateringar längst vägen så kan man följa min insta @fannybirath.se (finns även en länk till höger).
 
Än så länge är det ju väldigt fint väder känns nästan som vår. Det är inte överdrivet mycket snö men det funkar. Det som är så nice med här är att det är varmt där man bor osv och där allting finns men eftersom du tar en hyffsat lång kabinlift upp så hinner det bli kallar påvägen upp och därmed mer snö. 
 
Här så har dom ganska mycket mat som är vegitarisk men det som är jobbigt för mig som älskar att träna är att deras vegorätter inte har protein typ... Vi äter inte ute varje dag utan vi lagar mat hemma men dom har ju liksom ingen sojafärs eller något i den stilen och det är svårt att bara göra rätter med grönsaker med mycket protein (som ska gå hyffsat snabbt). Jag tycker att det är lite roligt för de har extremt mycket mjölkfritt (de har sojaprodukter) men inga vegoprodukter haha. 
 
 
 
Till top