Kanske ska man blogga igen?

Allmänt, tankar / Permalink / 0
Hej! Jag har länge tänkt på när är det bästa tillfället för mig att börja blogga igen? Har liksom skjutit upp det för att jag känt att nej men nu har jag mycket med det att göra och nej men nu har jag mycket att göra med det här. Nu känner jag bara äsch vem bryr sig. Jag tänker börja blogga här igen och jag vill verkligen börja skriva mer om känslor. Jag är ganska dålig på att prata känslor men har lättare för att skriva dom så känner att det bir någon form av bearbetning av mina känslor. Det är framförallt sånt jag saknat med att inte blogga. Så nu för hundrade gången så säger jag att jag är tillbaka men känner inte att jag kan lova hur ofta det blir. Jag måste komma in i någon slags rutin och jag känner att jag inte har hittat den än. 
 
Jag har ju precis slutat plugga och för första gången i mitt liv har jag ingen skola att gå till och jag känner att jag inte landat i vad jag tycker och känner kring det än. Slutade plugga för mindre än en månad sedan och jag har redan haft typ 50 identitetskriser där jag undrat vafan jag håller på med. Det känns som att nu är jag på en avsats med så många möjligheter men jag vet inte vad jag gör så jag lunkar bara framåt. Jag vet inte om det är något som man slutar ha men det känns som att man behöver lite kriser för att veta vad man egentligen vill? Jag känner iallafall att det är så bra att jag inte pluggar den här terminen för det är väl bättre att känna den här känslan nu än när man pluggat i en miljon år och precis är klar? Jag vet inte skumt är det och jag kan inte riktigt säga exakt vad jag känner för det vet jag inte men jag tänker att tiden visar mig dit och jag skulle vilja använda bloggandet för attt hitta dit jag vill. 
 
Tror att mitt innehåll kanske kommer ändras lite men vem bryr sig jag kommer fortsätta göra det jag känner passar bäst i stunden och som jag är mest intresserad av just då så vi får se vad som händer!
 
Till top