på väg hem!

Allmänt / Permalink / 0
Hej! Är nu på väg hem från Italien. Just nu så är vi i Tyskland och vi har kanske en timme kvar innan vi är framme vid hotellet vi ska sova på inatt! Det ligger i Nürnberg så det är ändå en bit som vi har åkt idag. Imorgon så ska vi åka typ lika lång tid till och så ska vi ta färjan imorgon så vi kommer va hemma till på söndag! 

Ska typ bli lite skönt att komma hem och vara lite ensam. Ni vet ju hur det är att umgås med familjen 24/7 tillslut så får man ju lite panik på dom. 

Idag i bilen så har jag spenderat en timme i kö till 1177 eftersom samtalet bröts när jag var först i kön! Då var jag inte glad ska jag säga... Jag vet inte hur jag ska tro med Corona för enligt henne så var det typ ja men jobba på som vanligt och du behöver inte testa dig eller någonting? Alla kontor tvingar ju dock alla att jobba hemifrån. Om jag nu hade Corona så hade det ju inte spelat någon roll eftersom jag kan smitta många per dag på jobbet. Förstår inte riktigt om vi ser på situationen för allvarligt eller för avslappnat eftersom alla ger helt olika synvinklar på det hela. Vet dock inte om jag kommer jobba för det ska min chef bestämma men det lutar ju ditåt iallafall. Uppdaterar er om hur det blir!
Till top