förkylning och sömnproblem

Allmänt, tankar / Permalink / 0
Hej på er!
Varit borta från bloggen ett par dagar... Mitt liv är på en ganska låg punkt just nu. Mycket skit som hänt och som händer och på det massa jobbgrejer. Nu har jag dessutom blivit sjuk och jag orkar bara inte. Är endast förskyld och blev det när min inkubationstid (om jag blivit smittad i italien) varit så är iallafall inte corona. Hade i och för sig kunnat bli smittad i Sverige men tror inte det. Det är verkligen en klasisk förskylning för mig. En astmatiker med förskylning är verkligen inte kul man mår verkligen inte bra. Om jag har riktig otur så kommer jag få ``riktig´´ astma efter det här (kommer typ några dagar in i förskylningen och varar upp till en vecka där jag typ inte ens kan gå i för att andningen är så dålig) Ni förstår ju skitkul. Känns dock än så länge gasnka bra tror inte det blir så illa den här gången. 
 
Det värsta är att jag alltid spänner facet så mycket så får så mycket spänningar. NI vet den klassiska spänningshuvudverken runt ögonbrynen. Det jag vill mest är att få en ansiktsmassage men är ganska säker på att ingen vill röra mitt ansikte just nu. Så nu sitter jag här vaken mitt i natten och har ångest över skiten. Jag borde egentligen sova men det funkar inte så. Har sovit så dåligt på senaste antagligen därför jag ens blev förkyld. För flera år sen var jag förkyld jämnt men sen jag började träna påriktigt så har mitt imunförsvar blivit så mycket bättre. Kanske ett år sen jag var förkyld på riktigt senast. Har kanske varit sjuk någon gång per år de senaste två åren (och då har jag haft typ influensa och varit ordentligt sjuk) så den här förkylningen kom som en chock. Men som sagt har ju inte sovit så antagligen därför. 
 
Har aldrig haft sömproblem förut men alla måste väl ha det ibland. Jag ska inte överdriva inte som att jag sovit tre timmar per natt. Det har kanske försvunnit två timmar från min sömn per natt. Jag vet inte om det kanske är så att alla egentlgien har samma tröskel för sömn men jag har inbillat mig att jag är känsligare för om jag sover dåligt än andra männsikor. Känns verkligen som att jag är sjuk när jag sover dåligt. Jag vet att det antagligen inte är smart att sitta vid datorn när man inte kan sova men har redan gett upp. Får sova hela dagen imorgon istället. Ska iallafall försöka sova nu så hörs vi imorgon  Har även lite outfitbilder på lager som jag inte gått igenom än så kan posta det imorgon <3
 
(uppenbarligen supergammalbild hahaha)
 
Till top