MÅNDAG

Allmänt, stil / Permalink / 0
Ny vecka och nya möjligher. Kommer bli en fullsmockad vecka. Inte för att jag kommer jobba så mycket eller så men har en del familjegrejer och sånt i veckan också. Jag ska även släpa mig till gymmet idag också. Om dom inte hinner stänga ner det innan jag kommer dit det vill säga. Kommer faktiskt en träningsupdate nu på onsdag så ni får kika in då för att läsa den! Har ju lovat att blogga mer om träningen så tro mig det händer. 
 
Jag håller på att mentalt ställa in mig på att det kommer bli en jobbig vecka men jag är ändå positiv. Ibland känner jag att folk är rädda för att tänka att saker suger men inte jag. Jag känner att det är skillnad på att tycka att det suger och sen försöka vara positiv runt det än att bara gnälla eller bara att tänka positivt. För mig är det alltid viktigt att få känna att saker suger. För ärligt talat så gör det det och inget positivt tänkande i världen kommer ändra på den saken. Det jag dock kan ändra är hur jag gör allting annat och försöka se allt positva runt om. 
 
 
Det är lite så jag tagit mig igenom skolan tror jag. Jag har alltid tänkt att det suger att vi ska ha det här provet nu för jag hinner inte plugga så mycker som jag behöver men det är så det är. Det är bara att känna att jag gör det bästa jag kan med den här korta tiden. Förstår ni skillnaden? Tror att för vissa megapositiva männiksor låter det kanske som att tänka negativt men tror det är samma sak åt andra hållet också. Man får väl helt enkelt hitta det sättet som passar bäst för en och jobba sig därifrån. Jag känner att mitt sätt är det som funkar bäst för mig och gör mig till den bästa verisionen av mig själv. 
 
Förut hade jag mycket svårare att hantera skolstress (inför prov/ tentor) men nu kan jag komma ut från tentan och säga att det gick åt skogen men jag kan iallafall skratta åt det och göra det med ett leende på läpparna och det är så fruktansvärt skönt Hur brukar ni tänka?
 
 
 
Till top