Succéblus

Allmänt / Permalink / 1
Hej på er! Dagen 1000000 av att vara hemma är så galet trött på att vara här hemma. Jag har fotat lite idag iallafall så jag faktiskt kan lägga upp lite i veckan. Låt inte skenet bedra för även om jag ser ok ut så har jag hosat och behövt snyta mig mellan varje bild. Det börjar dock kännas mycket bättre. Jag har suttit och gjort så mycker på morgonen; har deklarerat och sökt skola till hösten men sen har jag också gjort det viktigaste haha...
  
 
Jag har beställt galet mycket saker från gymgrossisten som kommer med hemleverans! Det enda som är bra med att jag inte kan röra mig hemifrån är ju att jag faktiskt vet att jag är hemma när dom kommer hit. Jag får ju inte gå och hämta ut paket på ett par dagar till och känner att jag vill ha hem mina saker snart hahaha. Kan posta ett inlägg om allt jag köpt sen! Blev faktiskt inget proteinpulver den här gången för har fortfarande en del kvar hemma. Jag köpte ju typ 4,5 kg för ett tag sen så har ca 1,5 kg kvar hahha. Så nu så klarar jag mig ett tag till. 
 
  
 
Jag köpte den här blusen på sellpy för ett tag sen (ursprungligen från monki tror jag) och älskar den. Känner att det är en äkta succéblus. Älskar sånna plagg där man känner att man inte behöver klä upp dom med så mycket annat. Det är ett säkert kort när man inte orkar tänka ut massa avancerade saker att ha på sig. ÄLSKART! Och älskar ännu mer att jag inte behöver ha så dåligt samvete eftersom det är second hand :)
 
  
#1 - - Josäfin Andersson :

men WOOOOOW vad snyggt!! Verkligen succé :D

Till top