TISDAG

Allmänt / Permalink / 0
Hallå där! Måste säga att jag inte gör så mycket spännande. Jobbar typ inget atm så är pank som tusan och har inte så mycket att göra. Jag sitter typ och kollar netflix, kollar ex on the beach och tränar. Lever för Elin och Josephines podd (Sweet but psycho) också hahah. Älskart Nu längtar jag bara tills det faktiskt blir sommar så jag kan lägga undan alla långbyxor ett tag. Känner att när man väl är strandad en hel sommar så kan man väl i alla fall få lite fint väder eller?
Jaa vad har mer hänt? Blivit besatt av hudvård hahaha. Jag har nu en helt nu hudvårdsrutin som jag sakta men säkert vänjer in. Sakta men säkert. Man vill ju inte att huden ska få en chock. Kanske skriver ett inlägg om det när jag faktiskt kommit igång med allting ordentligt. Min hud hade börjat bli skitbra och sen sov jag med smink en natt... Förut hade det inte gjort något men skojar inte när jag sägar att jag fick minst tio minifinnar... Två på näsan, FEM i pannan och tre vid tinningen. Känner bara låt mig va kom igen. 
 
Jag jobbade lite imorse så nu så ska jag bara chilla resten av dagen. Ska på prommenad med en kompis men resten av tiden tänker jag nog bara kolla på gossip girl! Tror det kommer bli supermysigt. Känner typ att ju mindre saker jag gör desto mer trött blir jag. Skulle typ kunna läga mig och sova just nu hahah. 
 
Till top